VERDENS-ANERKENDT STIFTER

LONE SØRENSEN

Partner og stifter af ansigts-refleksterapien på verdensplan
Lone Sørensen har igennem 30 år udviklet og forædlet ansigts-refleksterapien, og er i dag anerkendt som en af verdens førende kapaciteter. Lone Sørensens hovedkontor og centrale institut ligger i Barcelona. Derudover er der institutter og centre i hele verden. Lone Sørensen er udvikler af det patenterede SorensensistemTM og ejer af lnstitut for Refleksterapi i Barcelona i Spanien. Metoden er baseret på videnskabelig forskning af:

• Dr. Yamamoto (YNSA), Japan,
  • Dr. Castillo Morales, Argentina,
  • Dr. Wong, USA,
  • Dr. Chau, Vietnam,
  • Maria Perez, Argentina og
  • Dr. J. Bossy

Metoden videereudvikles konstant med inddragelse af nyeste neurologisk forskning og teorier.

Lone Sørensen er zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør. Uddannet i København og Vejle i 1978, senere uddannet som kranio-sakral-terapeut i Tyskland. Hun startede i 1978 klinik i Danmark, og siden har hun grundlagt klinik og skole i Argentina og sidst i Spanien, hvor hun i dag bor sammen med hendes børn og svigerbørn, hvor hendes søn og datter er en del af Sorensensistem.

Se og lyt til denne video, hvis du vil høre nærmere om hele udviklingen, Lones idealer og visioner mv.:

Anerkendelse og priser
Lone Sørensen har arbejdet med og forsket i komplementærbehandling med refleksterapi i over 30 år med enestående resultater – også der, hvor sundhedsvæsenet har givet op.

I 2001 blev Lone Sørensen som den første ansigtszoneterapeut i verden belønnet med tre hæderspriser af OHMS (den argentinske afdeling af WHO (FN’s sundhedsorganisation)) for hendes banebrydende pionerarbejde med terapeutiske undersøgelser og resultater specielt inden for senhjerneskader og neurologiske skader. ”El Instituto de Reflexologiía Podal y Facial Internacional” har eksisteret i mere end 30 år. Instituttet har fungeret som behandlingscenter og uddannelsesinstitution for rekfleksterapeutiske metoder.

I dag
I dag er Lone Sørensens hovedbeskæftigelse undervisning af forældre og uddannelse af terapeuter. Skolen fungerer internationalt og der undervises i 23 lande med 45 instruktører fordelt i Danmark, Sverige, Finland, Norge, England, Irland, Holland, Spanien, Polen, Slovenien, Tyrkiet, Grækenland, Portugal, Mexico, Argentina, Australien, New Zealand, Japan, Abu Dhabi, Oman, Canada, Mexico og USA.

I Danmark arbejde Lone Sørensen tæt sammen med Anne-Dorte Wæver for, at Skolen for Refleksterapi hele tiden er i bevægelse og udvikling – til glæde og gavn for alle de elever og forældre, vi underviser.

Læs mere her:

www.lonesorensen.com
www.temprana.org

Forfatter til bøgerne:
Ansigtszoneterapi (Borgens Forlag)
Mod lyset (eget forlag)

Basisuddannelse:
1978 til 1981, Danmark: Fod Zoneterapeut.
1982, Danmark: Akupunktur.
1985, Danmark: Elektro stimulation (TNS), Terapeutisk Laser.
1985, Danmark:  Anatomi, fysiology, and Pathologi. Universitetet i København.
1987, Danmark: Kinesiologi .
1988, Argentina, Bahía Blanca: Lymfe Drænage
1990, Cuba: Akupunktur
1991, Cuba: Ryhoden diagnose metode og Cyber therapy.
1991, Argentina: Praxis Vertebralis. Tibetansk medicin.

september, 2018

ons26sep19:0021:30WORKSHOP: Vær den du er! (modul 3)- fra skrøbelig til indre ro og robusthed!

lør29sep10:0013:00WORKSHOP: Vær den du er! (modul 1 - del 1)- fra skrøbelig til indre ro og robusthed!

30sep(sep 30)9:3002okt(okt 2)21:00Neuro hånd refleksterapiTibetansk Neuro-Fod Refleksterapi