LONE SØRENSEN FEJRER 40 ÅRS JUBILÆUM MED SEMINAR HELE DAGEN.

Du er inviteret!

40 år er gået i terapiens tegn, og i den forbindelse inviterer Lone dig til hendes 40 års jubilæums-workshop.

Lone har altid brændt for at hjælpe dem, som har det svært, og har derfor rejst hele verden rundt for at lære, hvordan dette gøres bedst. Lone er fantastisk dygtigt og har i løbet af årene hjulpet ufatteligt mange mennesker!

Grib chancen og kom med på dette unikke og ‘once in a lifetime’-jubilæums-seminar, hvor Lone underviser i Ansigt Refleksterapiens kunst. Teknikker kan bruges både professionelt og til selvbehandling, hvilket betyder alle kan deltage.

En inspirerende, lærerig og hyggelig dag!

DAGENS MENU:

Jubilæumstale
Mit liv som terapeut i billeder. 40 år med læring fra de bedste og drivkraften var og er, at hjælpe dem der har det svært. Fantastiske år med mange udfordringer
med undervisning i 26 lande.

Workshop
Udrens din krop ved hjælp af Ansigts Refleksterapi. Detox workshop til professionel- og selvbehandling til hjemmebrug. Materialer inkluderet.

Frokost
Sandwich og drikkevarer.

Workshop
Lær at øge kroppens immumforsvar med Ansigts- og Hånd Refleksterapi. Protokol til professionel- og selvbehandling til hjemmebrug. Materialer inkluderet.

Kaffe, the og kage
«Lines kagekunst»

GRATIS Refleksterapibehandling
Ansigts Refleksterapi, Neuro-Refleksterapi, Tibetansk Refleksterapi, Japansk lifting.

Dato d. 9. juni 2018, kl. 10.00 til 17.00
Pris 490,00 kr. alt inkluderet
Tilmelding senest d. 1. maj 2018 og så længe der er plads!
Tilmelding og betaling til Anne-Dorte Wæver (Mobilpay til 27287335 – skriv navn og mailadresse som besked)
Telefon 2728 7335
adw@skolenforrefleksterapi.dk
Sted Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg

AFTENFEST!

Efter jubilæums-seminaret hele dagen har du måske lyst til at festen trækker ud og have lidt sjov sammen med os på Skolen for Refleksterapi? Vi har arrangeret festmiddag samme aften, med en fantastisk lækker 4-retters menu, bestående af:

1:
Varmrøget laks
Terrine med krebsehaler
Fennikel crudité, hummercreme og rugchips

2:
Vitello tonnato
Rillette af svineskank med syltede rødløg og friske krydderurter
Kyllingelevermousse med timian og bagt græskar
Sprød grøn salat med croutoner, parmesan og cæsardressing
Rosmarinbrød med flagesalt

3:
Oksetyndsteg med krølfedt
Små smørstegte kartofler
Glaserede grønsager
Kraftig trøffelglace
Spidskålsalat med dild og tørrede tranebær

4:
2 slags oste med div. tilbehør og kiks

Jeg har i lang tid set frem til dagen og glæder mig rigtig meget til at fejre denne helt specielle dag sammen med dig.

Jeg håber, at vi får en fantastisk aften, som fejres i de smukkeste omgivelser i den stemningsfyldte sal på det gamle klasselotteri på Suomisvej 2, Frederiksberg
sammen med dejlige mennesker omkring mig – så kan jeg ikke ønske mig mere!

Dato:
9. juni 2018 kl. 18.00

Pris:
Du kan reservere plads til festmiddagen til speciel vennepris kr. 475,- så længe der er plads.

Tilmelding og betaling:
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk
Mobil: 2728 7335

Betaling med mobile pay til mobilnummer 2728 7335 – skriv dit navn og mailadresse

SLUT MED STRESS!

FÅ EN GRATIS SELVBEHANDLINGSPLAN TIL AT HJÆLPE DIG SELV ELLER ANDRE MED STRESS

Du tilmelder dig samtidigt vores månedsbrev, og bliver en del af et univers, hvis største mål er at hjælpe mennesker til en bedre hverdag. Det er et nyhedsbrev med tips, info og mening

Tak! Vi sender dig vore nyhedsbreve...