BØRN MED UDFORDRINGER

HOLDKURSUS / Lær at give refleksterapi

I har som forældre/pårørende mulighed for selv at lære refleksterapi som hjemmetræningsmetode. Og derigennem selv behandle jeres barn. På et holdkursus undervises du/I sammen med andre forældre. Alle forældre har tilsvarende interesser og behov.

Til kurset er der inkluderet en individuel og målrettet forundersøgelse af barnet og en tilknyttet handleplan. Herudover modtager i detaljeret og grundigt, let tilgængeligt og forståeligt kursusmateriale.

Kurset omfatter:

1:
Telefonisk forsamtale med fokus på at opbygge en detaljeret viden og indsigt i barnets og familiens situation og udfordringer indtil nu.

2:
Særskilt forundersøgelse af dit barn inden kurset, så den korrekte handleplan kan etableres.

3:
To-dages weekendkursus – kl. 9.30-17.00 begge dage. Kurset foregår uden børn. Udlevering af grundigt men let tilgængeligt kursus- og dokumentationsmateriale.

4:
Mulighed for at ringe eller skrive til Anne-Dorte Wæver og få målrettet videre rådgivning om udviklingen og eventuelt justeringer i behandlingsplanen.

Prisen for deltagelse på et holdkursus er kr. 3.850,- pr. familie.

Alle har mulighed for at tilkøbe opfølgende møder og handleplans-justeringer. Man betaler kr. 800,- pr. møde (1,5 time), som afregnes på dagen. Man kan til enhver tid rette henvendelse til Anne-Dorte ved tvivlsspørgsmål, enten telefonisk eller pr. mail.

Datoer?
Se kalenderen

Spørgsmål eller i tvivl?
Ring eller skriv til Anne-Dorte på:

april, 2018

21apr(apr 21)10:0022(apr 22)18:00Sund Forskning på Docken 21.-22. aprilKig forbi Skolen for Refleksterapi og hent gratis billetter.

tir24apr17:0018:00Orienteringsaften om uddannelsen til ansigts-refleksterapeutFor dig, som gerne vil udvide klinikken eller starte en professionel karriere.

tir24apr18:3020:00Gratis introduktionsaften til workshoppen 'Vær den du er!'- fra skrøbelig til indre ro og robusthed!

SLUT MED STRESS!

FÅ EN GRATIS SELVBEHANDLINGSPLAN TIL AT HJÆLPE DIG SELV ELLER ANDRE MED STRESS

Du tilmelder dig samtidigt vores månedsbrev, og bliver en del af et univers, hvis største mål er at hjælpe mennesker til en bedre hverdag. Det er et nyhedsbrev med tips, info og mening

Tak! Vi sender dig vore nyhedsbreve...