september, 2019

01sep9:3002(sep 2)16:30KURSUS / Børn med særlige behovKun for ansigts-refleksterapeuter

Mere

Beskrivelse

Vil du lære et redskab, der er specielt udviklet til arbejdet med børn med særlige behov og mindre dysfunktioner?

Kursets indhold
To dages kursus, der henvender sig til Ansigts Refleksterapeuter, som ønsker at få et ekstra redskab specielt udviklet med henblik på at arbejde med børn med særlige heov og mindre dysfunktioner.

På kurset lærer du at sammensætte en handleplan, der kan bruges til individuel behandling, eller til brug for forældrene som hjemmebehandling til deres barn.

Særlige behov eller mindre dysfunktioner:
– Indlæringsproblemer
– Koncentrationsbesvær
– ADHD
– OCD
– Lettere autisme
– Hyperaktivitet
– Høre- og synsproblemer
– Kommunikative vanskeligheder
– Sociale og adfærdsmæssige problemer.

Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer afledt af de forskellige dysfunktioner og forbedre psykiske og følelsesmæssige funktioner.

I løbet af kurset vil du lære at behandle 6 basemodeller til dysfunktioner. Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser. Farverigt og let forståeligt materiale udleveres.

Datoer og tid:
1. -2. september 2019 begge dage kl. 9.30-kl.16.30

Underviser:
Certificeret instruktør i Danmark for Lone Sørensen

Tilmelding:

Pris:
Kr. 4.900,-
Depositum kr. 1.500,- indsættes på reg. nr.3409 konto nr.11412831

RAB godkendt. Prisen er Incl . materiale og diplom.

1 (Søndag) 9:30 - 2 (Mandag) 16:30

Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Anne Dorte Wæver27287335 - adw@skolenforrefleksterapi.dk Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

SLUT MED STRESS!