I Danmark lider hver 10. pige eller kvinde i den fertile alder af endometriose, der bl.a. forårsager mange smerter og gør det vanskeligt at stifte familie … men der findes en naturlig hjælp!

Refleksterapi og Cibernetic-metoden til behandling og selvbehandling af endometriose via ansigtet og hænder. Behandlingen er også effektiv til PCO.

Endometriose er en lidelse, der forårsager, at livmoder-slimhindevævet, som kvinder danner og normalt frastøder i livmoderen under menstruationscyklus, vokser andre steder f.eks. i æggelederne, bughulen og endetarmen. Grunden til lidelsen skyldes en hormonel ubalance og et lavt immunforsvar.

Endometriose giver meget stærke smerter. En af flere grunde er, at blodet, som indeholder døde celler, ikke kan frastødes og derfor danner endometriosevæv i livmoder og endetarm.

Hvis der er tale om æggeleder og æggestokke dannes der endometriosecyster eller chokoladecyster (de hedder sådan grundet indholdet af gammelt blod og endometriosevæv, som af udseende kan ligne chokoladesovs). Der dannes arvæv og sammenvoksninger, så organer kan være klistret sammen – i begge tilfælde spreder endometriosevævet sig til nerver i det omkringliggende væv. Blod og de smertefremkaldende stoffer cytokiner bliver frigjort og irriterer nerverne, som så sender smertesignaler til hjernen.

Smerter i forbindelse med endometriose bliver som regel kraftigt forstærket op til og under ægløsning, smerter ved samleje, eller op til og under menstruation eller under hele cyklus. Endometriose på endetarmen vokser frem mod menstruation, således forstærkes smerter i forbindelse med afføring op til og under menstruation. Endometriose på blæren vil under menstruation give smerter som ved blærebetændelse.

Endometriose giver ofte anledning til forskellige følgesygdomme som kronisk træthed og muskelsmerter. Barnløshed kan forekomme hos kvinder ramt af endometriose. Mange oplever blod i afføring eller urin.

Med Ansigts Refleksterapi er det muligt at afhjælpe hormonelle ubalancer og forbedre immunforsvar – og dermed også følgesygdomme som endometriose – og barnløshed.

Hvordan virker Ansigts Refleksterapi:

Ved at påvirke forskellige refleksområder og punkter i ansigtet, på hænder og fødder stimuleres reflekser til hjernecentre og kemiske processer, hormonsystem, immunsystem, blodkredsløb, organer og muskler, som via centralnervesystemet har tilknytning til de nævnte organer og processer. Således er det muligt at stimulere kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til det enkelte menneskes situation.

Ved stimulering af neurologiske punkter i ansigt og på kranie sendes elektriske impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmittere oplades og sendes videre til kroppens organer og kirtler. Herved reguleres alle kroppens processer. Alle muskler afslappes og kroppens processer kan normaliseres.

Med Ansigts Refleksterapi er det også muligt at analysere sig frem til, hvor i hormonsystemet sygdommen er opstået og således afhjælpe årsagen meget præcist.

Cyberteknik- selvbehandling:

Metoden består af et system med 564 nervepunkter samt zoner fordelt i begge sider af ansigtet. Hvert punkt/zone har en forbindelse til et organ, kirtel, muskel, kemisk proces m.m. i vores krop. Disse punkter kan kombineres på utallige måder og dermed afhjælpe mange forskellige dysfunktioner og smerter.

Cyberteknik er en af de tillægsteknikker, der anvendes med fantastiske resultater i behandling med Ansigts Refleksterapi. For at vælge de rigtige punkter og zoner er det vigtigt, at et menneskes helbredstilstand analyseres af en professionel terapeut med dyb indsigt i at kombinere de 564 nervepunkter og zoner, individuelt i forhold til den enkelte persons problem.

Det er muligt at anvende 100 af de 564 nervepunkter til selvbehandling på en meget nem og simpel måde. Metoden til selvbehandling kaldes Cibernetic.

Cibernetic kan med fordel anvendes til smerter som f.eks. til hovedpine, muskelsmerter, menstruationssmerter o.l. Anvendelse af Cibernetic metoden har ingen bivirkninger og forgifter ikke kroppen.

Personligt har jeg igennem årene lært mange unge piger at behandle dem selv for menstruations- og ægløsningssmerter med Cibernetic med meget stor succes. Problemet er stærkt stigende og det betyder, at flere og flere unge piger, fra en meget tidlig alder, anvender smertestillende medicin op til flere dage om måneden. Set ud fra et helbredsmæssigt synspunkt er det ikke sundt at indtage smertestillende medicin allerede fra 10-12 års alderen. Alternativet er p-piller i en meget tidlig alder, hvilket ikke kan anbefales.

Med denne meget nemme og simple teknik er det muligt at trykke/stryge med en finger på 4 punkter i ansigtet 2- 3 gange dagligt, sammen med stimulation af zoner på hænder, hver dag i ca. 10-15 min. Allerede få timer efter første stimulering kan smerter formindskes.

DOWNLOAD SELV-BEHANDLINGSPLAN HER:

Du kan også bestille en tid til en behandling her:

SLUT MED STRESS!

FÅ EN GRATIS SELVBEHANDLINGSPLAN TIL AT HJÆLPE DIG SELV ELLER ANDRE MED STRESS

Du tilmelder dig samtidigt vores månedsbrev, og bliver en del af et univers, hvis største mål er at hjælpe mennesker til en bedre hverdag. Det er et nyhedsbrev med tips, info og mening

Tak! Vi sender dig vore nyhedsbreve...